Ανακοινώσεις - Πρόγραμμα

Προβολή animation, Πέμπτη 1/10/15 στο στούντιο του 98fm

Προβολή animation, Πέμπτη 1/10/15 στο στούντιο του 98fm

Tekkonkinkreet – Tekon kinkurîto

poster_zpsf630663c

Η λέξη Tekkonkinkreet είναι ένα λογοπαίγνιο που συνδυάζει τις ιαπωνικές λέξεις για το μπετόν, το ατσάλι και τους μύες. Ως έναν τέτοιο συνδυασμό βλέπει αυτό το υπέροχο manga φιλμ το αστικό τοπίο του μέλλοντος, σαν ζούγκλα μέσα στην οποία δύο μικροί ήρωες καλούνται να επιβιώσουν. Ο Άσπρος και ο Μαύρος, δύο αδέλφια που περιφέρονται σαν χαμίνια στην Πόλη του Θησαυρού, μπορεί να διαθέτουν υπερφυσικές δυνάμεις, αλλά το μόνο που ψάχνουν στην πραγματικότητα είναι η δική τους θέση μέσα στο χαοτικό περιβάλλον της μητρόπολης. Ιδανικός εναγκαλισμός των παραδοσιακών τεχνικών του κινούμενου σχεδίου anime με τις πιο προηγμένες 3D τεχνικές, το παραμυθένιο Tekkonkinkreet θα θυμίσει σε πολλούς αριστουργήματα του είδους, όπως το Spirited Away. Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

 

 

Σκηνοθεσία: Michael Arias
Σενάριο: Anthony Weintraub
Animation: Masahiko Kubo, Shoujirou Nishimi, Chie Uratani
Με τις φωνές των: Yû Aoi, Yusuke Iseya, Kankurô Kudô, Sanchu Mori

Iαπωνία, Έγχρωμο, animation
Ιαπωνικά, 111΄

Πληροφορίες για το πως να έρθετε:

Η προβολή θα γίνει στην Αίθουσα 11 του κτηρίου Χημικών Μηχανικών.

Με δικό σας μέσο

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα αυτοκίνητα (I.X. ή ταξί) μπορούν να μπουν μόνο από την πύλη της Πολυτεχνειούπολης,  αυτήν που βρίσκεται στην οδό Kατεχάκη(μπαίνοντας όλο ευθεία, στοπ στο παρκινγκ, από πάνω κτήριο χημ.μηχανικών)

Συγκοινωνίες

Η γραμμή 608, Γαλάτσι – Ακαδημία – Νεκρ. Zωγράφου. Θα πρέπει να κατέβουν στην 8η στάση Ζωγράφου και να περπατήσουν λίγο προκειμένου να φτάσουν στην «πάνω» πύλη της Πολυτεχνειούπολης, δηλαδή σε αυτή που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Tοπογράφων.

Η γραμμή 230, Aκρόπολη – Zωγράφου. Όπως και παραπάνω, θα πρέπει να κατέβουν στην 8η στάση και να περπατήσουν προκειμένου να φτάσουν στην πύλη της Πολυτεχνειούπολης που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Tοπογράφων.

Προβολή Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους 

98FM

September 28th, 2015

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *